enGB English version

Welkom

website fotoOp deze pagina vindt u actuele informatie over onze activiteiten.

Volg ons ook op   facebook en twitter-icon-4

Wilt U meer weten over Amnesty Nederland, klik dan op de foto hiernaast.

_________________________________________

Amnesty-Maastricht heeft nu zomerreces maar de schenders van Mensenrechten nemen helaas geen vakantie. U kunt ook deze zomer meedoen aan alle acties van Amnesty Nederland, zie de actiepagina https://www.amnesty.nl/kom-in-actie

Gastdocentschap Amnesty

Hebt u interesse om gastdocent van Amnesty International te worden, dan kunt u zich aanmelden voor de trainingen op 7 en 14 oktober 2017 in Roermond via https://www.amnesty.nl/wat-we-doen/educatie/training-scholenwerk-mensenrechteneducatie.

Een filmpje over een gastdocent vindt u hier: https://youtu.be/_X7XyUn4TAo

Vooraankondiging 20 september.

Vooraankondiging huiskamerconcert op 20 september

Amnesty Maastricht is betrokken bij de actie “Give a Home” van Amnesty International.

Foto website vluchtelingen

Op 20 september 2017 organiseren Amnesty International en So Far Sounds wereldwijd een serie huiskamerconcerten. In ruim 200 steden in meer dan 60 landen zullen zo’n 1.000 muzikanten door middel van muziek hun solidariteit met vluchtelingen betuigen.

De concertreeks, genaamd “Give a Home,” brengt gevestigde en opkomende artiesten samen met vluchtelingen en lokale gemeenschappen. Doel is om aandacht te vragen voor de wereldvluchtelingencrisis en de noodzaak om vluchtelingen te helpen.

In Nederland vinden concerten plaats in Amsterdam, Leiden, Den Haag, Breda en Maastricht. De exacte locaties blijven geheim tot aan de dag van de optredens.

Elk concert bestaat uit optredens van twee tot drie muzikanten of bands. Daarnaast spreken Amnesty-activisten over een duurzame aanpak van de vluchtelingencrisis. Tickets kunnen gereserveerd worden op https://www.sofarsounds.com/giveahome/city/maastricht

Voor meer informatie, zie:

https://www.amnesty.nl/actueel/give-a-home-wereldwijde-concertreeks-toont-solidariteit-met-vluchtelingen