enGB English version

Welkom

Op deze pagina vindt u actuele informatie over onze activiteiten.Amnesty Nl

Volg ons ook op   facebook en twitter-icon-4

Wilt U meer weten over Amnesty Nederland, klik dan op de foto hiernaast.

_________________________________________

Welkom Hier Maastricht

In het kader van de Europese conferentie ELAINE (European Local Authorities Integration Network) zal op vrijdag 21 april de informatiemarkt “Welkom Hier Maastricht” plaatsvinden.

Amnesty-Maastricht participeert in het Shelter City project van Justice and Peace en zal ook aanwezig zijn op deze markt.

De markt vindt plaats op vrijdag 21 april van 13.00 – 17.00 uur in de Rebelle (voormalige Augustijnenkerk), Kesselskade 43 te Maastricht.

Wethouder Jack Gerats zal deze markt openen.

Er wordt nog volop gewerkt aan het programma voor die dag. Houd de website in de gaten voor meer informatie hierover:   https://welkomhier.nl/edities/welkom-hier-maastricht-21-april-2017.

Justice-and-Peace-300x150 (1)

Met het organiseren van Welkom Hier manifestaties brengt Justice and Peace mensen in verbinding: Nederlanders met nieuwkomers, mensen die iets willen doen met mensen die al aan de slag zijn gegaan, nieuwe initiatieven van en voor vluchtelingen met bestaande instanties, en mensen die hun ervaringen, ideeën en mogelijke zorgen met elkaar willen delen. De contacten die hier ontstaan, versterken de lokale kracht voor de opvang en integratie van vluchtelingen.

U wordt hierbij van harte uitgenodigd om deze informatiemarkt te bezoeken.